Ontdek de ADAM BlitZ uitvoeringen.Standaard veel extra’s voor een scherpe prijs.

Opel ADAM BlitZ

De Opel ADAM is een leuk eigenzinnig model met een brutale uitstraling, aansprekende carrosseriekleuren en contrasterende dakkleuren. De ADAM is leverbaar in vier unieke versies, ondanks hun verschillen hebben ze één ding gemeen: ze bieden allemaal een rijke standaarduitrusting voor een scherpe rijklaarprijs. Gegarandeerd value for money!

ADAM BLITZ
Ga jij voor de ADAM BlitZADAM BlitZ met contrasterende dakkleur en buitenspiegels en chromen sierlijst langs de zijramen? Deze versie biedt veel luxe voor de scherpe rijklaarprijs van €19.499. Of kies voor Private LeasePrivate Lease en betaal €279 per maand, all-in!* Geniet iedere rit van zijn unieke rijeigenschappen.

ADAM ROCKS BLITZ
Of wordt het de ADAM ROCKS BlitZADAM ROCKS BlitZ? Deze robuuste stads-crossover bied je de vrijheid van rijden met een open dak plus talloze stoere stylingdetails. Ontdek hem vanaf €22.199 of voor €319 per maand via Opel Private LeaseOpel Private Lease*.  De ADAM ROCKS BlitZ biedt dezelfde standaarduitrusting als de ADAM BlitZ maar met o.a. de volgende extra’s: electronic climate control, 17”lichtmetalen velgen, 15 mm verhoogd chassis, canvas Swing-Top 'Black' en zichtbare uitlaat.

ADAM S
Mag het nog stoerder? Ga dan voor de ADAM SADAM S met speciaal afgestemd sportchassis, sportieve tuning en krachtige 1.4 Turbomotor met 110kW (150pk). Zijn sportieve design onderstreept zijn dynamische karakter. Zijn standaarduitrusting bestaat uit o.a. electronic climate control, cruise control, lederen stuurwiel, aluminium sportpedalen, achterspoiler, zijskirts, zichtbare uitlaat en radio 4.0 IntelliLink met Apple Carplay ondersteuning.

ADAM ROCKS S
Stoer en snel! De ADAM ROCKS SADAM ROCKS S met 1.4 Turbomotor en het perfect afgestemde sportchassis maken hem tot een kleine crossover met grootse prestaties. Bovenop de standaarduitrusting van de ADAM S biedt deze versie met adembenemend design ook een verhoogd chassis, canvas Swing-Top ‘Black’ en het ROCKS 'SUV' styling pakket.

Ga de uitdaging aan en ontdek het eigenwijze karakter van jouw favoriete ADAM versie. We zijn benieuwd welke het wordt!